top of page

Download de vídeo da internet - como baixar e salvar vídeos de qualquer site



Baixar vídeo na internet: Ako sťahovať videá z YouTube, Vimeo, Facebook e ďalších stránok




Chcete si pozrieť video z internetu, ale nemáte dostatok dát alebo pripojenie je príliš pomalé? Chcete si upraviť alebo remixovať video, ktoré sa vám páči? Chcete si uložiť video do svojej zbierky alebo ho archivovať pre budúce použitie? Akáno, potom by ste mohli mať záujem o to, ako sťahovať videá z internetu.


Sťahovanie videí z internetu je proces, ktorým sa skopíruje video zo stránky, kde je streamované, do vášho počítača alebo mobilného zariadenia. Týmto spôsobom si môžete pozerať video kedykoľvek a kdekoľvek bez potreby internetového pripojenia. Okrem toho si môžete upravovať alebo remixovať video podľa svojich preferencií, alebo ho zálohovať alebo archivovať pre pripad, že by bolo zo stránky odstránené.




download video z internetu



Ako teda sťahovať videá z internetu? Existuje niekoľko spôsobov, ako to urobiť, a každý má svoje výhody a nevýhody. V tomto článku vám predstavíme tri najpopulárnejšie metódy: použitie online stahovača video, použitie doplnku prehliadača na stiahnutie videí a použitie softvéru na stiahnutie videí. Porovnáme ich funkcie, výhody a nevýhody a odporučíme vám najlepšie nástroje pre každú metódu.


Prečo by ste chceli sťahovať videá z internetu?




Najprv sa pozrime na niektoré dôvody, prečo by ste mohli chcieť sťahovať videá z internetu. Niektoré z nich sú:


Na trenó off-line




Se você deseja compartilhar vídeos on-line, você pode prehliadača na stiahnutie videí e použitie softvéru na stiahnutie videí. Porovnáme ich funkcie, výhody a nevýhody a odporučíme vám najlepšie nástroje pre každú metódu.


Prečo by ste chceli sťahovať videá z internetu?




Najprv sa pozrime na niektoré dôvody, prečo by ste mohli chcieť sťahovať videá z internetu. Niektoré z nich sú:


Na trenó off-line




Jedným z najbežnejších dôvodov je to, že chcete si pozrieť video offline, teda bez potreby internetového pripojenia. To môže byť užitočné, ak ste na ceste, v lietadle, v oblasti s obmedzeným alebo drahým dátovým plánom, alebo ak chcete ušetriť batériu svojho zariadenia. Sťahovaním videoa si môžete užiť svoj obľúbený obsah kedykoľvek a kdekoľvek.


Na úpravu alebo remixovanie




Ďalším dôvodom je to, že chcete si upraviť alebo remixovať video podľa svojich preferencií. To môže byť zábavné, kreatívne alebo vzdelávacie. Môžete napríklad pridať titulky, hudbu, efekty, komentáre, strihať, spájať alebo meniť format videoa. Sťahovaním videoa si môžete vytvoriť svoje vlastné dielo a zdieľať ho s ostatnými.


Na zálohovanie alebo archiváciu




Posledným dôvodom je to, že chcete si zálohovať alebo archivovať video pre prípad, že by bolo zo stránky odstránené. To sa môže stať z rôznych príčin, napríklad kvôli porušeniu autorských práv, zmene politiky stránky, technickým problémom alebo jednoducho preto, že autor videa sa rozhodol ho vymazať. Sťahovaním videa si môžete uchovať kópiu pre svoju osobnú potrebu alebo pre historickú hodnotu.


Ako sťahovať videá z internetu zadarmo?




Ako sme už spomenuli, existuje niekoľko spôsobov, ako sťahovať videá z internetu zadarmo. Každý spôsob má svoje vlastné funkcie, výhody a nevýhody. V nasledujúcich častiach vám predstavíme tri najpopulárnejšie metódy: použitie online stahovača video, použitie doplnku prehliadača na stiahnutie videí a použitie softvéru na stiahnutie video. Pre každú metódu vám tiež odporučíme niektoré najlepšie nástroje, ktoré môžete použiť.


Použitím online stahovača video




Jednou z najjednoduchších a najrýchlejších metód na sťahovanie videí z internetu je použitie online stahovača video. Ide o webové stránky, ktoré vám umožňujú sťahovať videá z rôznych stránok len pomocou URL adresy video. Stačí skopíro pírovať URL adresu videoa, ktoré chcete sťahovať, a vložiť ju do poľa na webovej stránke.Potom kliknite na tlačidlo sťahovať alebo zvoliť format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať. Video sa potom stiahne do vášho zariadenia alebo sa vám zobrazí odkaz na stiahnutie.


Výhody a nevýhody online stahovača videí




Online stahovače videí majú niekoľko výhod, ako napríklad:



  • Sú jednoduché a rýchle na použitie. Nemusíte inštalovať žiadny softvér ani doplnok, stačí navštíviť webovú stránku a vložiť URL videoa.



  • Sú kompatibilné s rôznymi zariadeniami a prehliadačmi. Môžete ich použiť na počítači, tablet, smartfóne, alebo akomkoľvek zariadení s internetovým pripojením a webovým prehliadačom.



  • Sú zadarmo alebo lacné. Väčšina online stahovačov videí je bezplatná alebo ponúka nízke ceny za prêmiové funkcie, ako napríklad neobmedzené sťahovanie, vyššia kvalita videa, alebo podpora viacerých stránok.



Na druhej strane online stahovače videí majú aj niekoľko nevýhod, ako napríklad:



  • Nie sú vždy spoľahlivé alebo bezpečné. Niektoré online stahovače videí môžu byť nefunkčné, pomalé, vírus infikované alebo malware, alebo obsahovať nežiaduce reklamy alebo pop-upy.



  • Nie sú vždy legalne alebo etické. Sťahovanie videí z internetu môže byť v niektorých prípadoch porušením autorských práv alebo podmienok používania stránok, z ktorých sťahujete. Mali por ste si vždy overiť, či máte povolenie na sťahovanie videoa od jeho autora alebo poskytovateľa.



  • Nie sú vždy kvalitné alebo flexibilné. Niektoré online stahovače videí môžu ponúkať len obmedzený výber formátov a kvalít videoa, alebo môžu znížiť kvalitu videa pri sťahovaní. Tiež nemusia podporovať všetky stránky, z ktorých chcete sťahovať videá.



Najlepšie online stahovače video




Ak sa rozhodnete použiť online stahovač videí, mali by ste si vybrať ten, ktorý je spoľahlivý, bezpečný, legalny, kvalitný a flexibilný. Niektoré z najlepších online stahovačov videí sú:



Názov


Podporované stránky


Podporované formaty a kvality


cena


YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion e outros


MP4, WEBM, 3GP, MP3; 144p a 4K


Zadarmo; 9.99 dolárov za mesiac za prêmiové funkcie


YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion e outros


MP4, MP3, FLV, M4V, WMV, WEBM; 144p a 8K


Zadarmo; 2,99 dolárov za mesiac za prêmiové funkcie


YouTube, Facebook, Instagram, Twitter e outros


MP4, MP3; 144p a 1080p


Zadarmo


YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion e outros


MP4, MP3, M4A; 144p a 4K


Zadarmo; 6 dolárov za mesiac za prêmiové funkcie


YouTube, Vimeo, SoundCloud e outros


MP4, AVI, MOV, MP3, M4A, AAC; 240p a 4K


Zadarmo; 7.99 dolárov za mesiac za prêmiové funkcie


Tieto online stahovače videí sú len niektoré z mnohých dostupných na internete. Pri výbere online stahovača videí por ste mali vždy skontrolovať jeho recnzie, funkcie, podmienky používania a bezpečnosť. Tiež por ste mali rešpektovať práva autorov a poskytovateľov videí a sťahovať len tie videá, ktoré máte povolené.


Použitím doplnku prehliadača na stiahnutie videoí




Druhou metódou na sťahovanie videí z internetu je použitie doplnku prehliadača na stiahnutie videí. Ide o malý program, ktorý sa inštaluje do vášho webového prehliadača a umožňuje vám sťahovať videá z rôznych stránok priamo z prehliadača. Stačí navštíviť stránku s videom, ktoré chcete sťahovať, a cliknúť na iconu doplnku na paneli nástrojov prehliadača. Potom si môžete vybrať format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať.


Výhody a nevýhody doplnku prehliadača na stiahnutie videí




Doplnky prehliadača na stiahnutie videí majú niekoľko výhod, ako napríklad:



  • Sú pohodlné a integrované. Nemusíte opúšťať prehliadač ani otvárať inú webovú stránku na sťahovanie videí. Clique em um ícone para baixo para mais quente.



  • Sú rýchle a efektívne. Nemusíte čakať na načítanie alebo konverziu videoa pred sťahovaním. Doplnok vám umožní sťahovať video priamo z jeho zdroja.



  • Sú personalizované a nastaviteľné.Môžete si prispôsobiť doplnok podľa svojich preferencií, napríklad zmeniť jeho vzhľad, umiestnenie, skratky alebo nastavenia sťahovania.



Na druhej strane doplnky prehliadača na stiahnutie videí majú aj niekoľko nevýh odov, ako napríklad:



  • Nie sú vždy kompatibilné alebo aktualizované. Niektoré doplnky prehliadača na stiahnutie videí môžu byť nekompatibilné s niektorými prehliadačmi, verziami prehliadačov alebo stránkami. Tiež môžu byť zastarané alebo nefunkčné, ak sa zmení kód stránky alebo prehliadača.



  • Nie sú vždy bezpečné alebo dôveryhodné. Niektoré doplnky prehliadača na stiahnutie videí môžu byť vírus infikované alebo malware, alebo môžu zhromažďovať vaše osobné údaje alebo históriu prehliadania. Mali por ste si vždy skontrolovať zdroj, recenzie a povolenia doplnku pred inštaláciou.



  • Nie sú vždy legalne alebo etické. Rovnako ako pri online stahovačoch videí, sťahovanie videí z internetu pomocou doplnku prehliadača môže byť v niektorých prípadoch porušením autorských práv alebo podmienok používania stránok, z ktorých sťahujete. Mali por ste si vždy overiť, či máte povolenie na sťahovanie videoa od jeho autora alebo poskytovateľa.



Najlepšie doplnky prehliadača na stiahnutie video




Ak sa rozhodnete použiť doplnok prehliadača na stiahnutie videí, mali by ste si vybrať ten, ktorý je kompatibilný, aktualizovaný, bezpečný, dôveryhodný, legally a kvalitný. Niektoré z najlepších doplnkov prehliadača na stiahnutie videí sú:



Názov


Podporované prehliadače


Podporované stránky


Podporované formaty a kvality


cena


Firefox, Chrome


YouTube, Vimeo, Dailymotion e outros


MP4, WEBM, FLV, MP3; 144p a 4K


Zadarmo; 28,50 dolárov za doživotnú licenciu za prêmiové funkcie


Firefox, Chrome


YouTube, Facebook, Vimeo e ďalšie


MP4, FLV, 3GP, MP3; 144p a 1080p


Zadarmo; 9.99 dolárov za rok za prêmiové funkcie


Cromado, Borda


YouTube, Vimeo, Dailymotion e outros


MP4; 144p a 4K


Zadarmo; 9.99 dolárov za mesiac za prêmiové funkcie


Firefox, Chrome, Opera, Safari e outros


YouTube a ďalšie


MP4; 144p a 1080p


Zadarmo; dobrovoľné dary


Firefox, Chrome, Opera e Google


YouTube, Facebook, Vimeo e ďalšie


MP4, WEBM, 3GP, MP3; 144p a 4K


Zadarmo; 9.99 dolárov za mesiac za prêmiové funkcie


Tieto doplnky prehliadača na stiahnutie videí sú len niektoré z mnohých dostupných na internete. Pri výbere doplnku prehliadača na stiahnutie videí by ste mali vždy skontrolovať jeho kompatibilitu, aktualizáciu, bezpečnosť, dôveryhodnosť a kvalitu. Tiež por ste mali rešpektovať práva autorov a poskytovateľov videí a sťahovať len tie videá, ktoré máte povolené.


Použitím softvéru na stiahnutie video




Tretou metódou na sťahovanie videí z internetu je použitie softvéru na stiahnutie video. Ide o samostatný program, ktorý si musíte stiahnuť a nainštalovať do vášho počítača alebo mobilného zariadenia. Potom môžete použiť softvér na sťahovanie videí z rôznych stránok pomocou URL adresy videoalebo funkcie zachytávania obrazovky. Softvér vám tiež umožní upravovať, konvertovať, prehrávať alebo spravovať vaše stiahnuté videá.


Výhody a nevýhody softvéru na stiahnutie videí




Softvér na stiahnutie videí má niekoľko výhod, ako napríklad:



  • Sú výkonné a funkčné. Ponúkajú viac funkcií a možností ako online stahovače videí alebo doplnky prehliadača. Môžete si napríklad vybrať z viacerých zdrojov, formátov, kvalít, rýchlostí alebo režimov sťahovania.



  • Sú stabilné a spoľahlivé. Nemusíte sa obávať o prerušenie alebo chybu pri sťahovaní videoa. Softvér vám tiež umožní pokračovať v sťahovaní počas offline režimu alebo po reštarte počítača.



  • Sú bezpečné a dôveryhodné. Nemusíte sa obávať o vírusy, malware, reklamy alebo sledovanie. Softvér je overený a certifikovaný renomovanými spoločnosťami a poskytuje ochranu vašich osobných údajov a histórie sťahovania.



Na druhej strane softvér na stiahnutie videí más aj niekoľko nevýhod, ako napríklad:



  • Sú náročné na systém a pamäť. Vyžadujú viac miesta na disku, pamäte RAM a procesora ako online stahovače videí alebo doplnky prehliadača. Tiež môžu spomaliť váš počítač alebo mobilné zariadenie pri sťahovaní veľkých alebo viacerých videí.



  • Sú drahé alebo obmedzené. Väčšina softvéru na stiahnutie videoí je platená alebo ponúka len skúšobnú verziu s obmedzenými funkciami, časom alebo počtom sťahovaných videí. Tiež môžete musieť platiť za atualizácie alebo podporu softvéru.



  • Nie sú vždy legalne alebo etické. Rovnako ako pri online stahovačoch videí alebo doplnkoch prehliadača, sť ahovanie videí z internetu pomocou softvéru môže byť v niektorých prípadoch porušením autorských práv alebo podmienok používania stránok, z ktorých sťahujete. Mali por ste si vždy overiť, či máte povolenie na sťahovanie videoa od jeho autora alebo poskytovateľa.



Najlepší softvér na stiahnutie video




Ak sa rozhodnete použiť softvér na stiahnutie videí, mali by ste si vybrať ten, ktorý je výkonný, funkčný, stabilný, spoľahlivý, bezpečný, dôveryhodný, legalny a kvalitný. Niektoré z najlepších softvérov na stiahnutie videí sú:



Názov


Podporované systémy


Podporované stránky


Podporované formaty a kvality


cena


Windows,Mac,Linux


YouTube, Vimeo, TikTok, Facebook e outros


MP4, MKV, FLV, 3GP, MP3; 144p a 8K


Zadarmo; 15 dolárov za doživotnú licenciu za prêmiové funkcie


janelas


YouTube, Facebook, Vimeo e ďalšie


MP4, AVI, WMV, MP3; 144p a 4K


Zadarmo; 9,95 dolárov za rok alebo 19,95 dolárov za doživotnú licenciu za prêmiové funkcie


Windows, Mac


YouTube, Vimeo, Dailymotion e outros


MP4, MOV, MKV, MP3 e outros; 144p a 4K


Zadarmo; 29.95 dolárov za rok alebo 59.95 dolárov za doživotnú licenciu za prêmiové funkcie


Windows, Mac


YouTube, Facebook, Vimeo e ďalšie


MP4, AVI, MKV, MP3 e outros; 144p a 4K


Zadarmo; 49,95 dolárov za doživotnú licenciu za prêmiové funkcie


Windows, Mac


YouTube, Facebook , Vimeo e ďalšie


MP4, AVI, WMV, MP3; 144p a 1080p


Zadarmo; 29.90 dolárov za rok alebo 49.90 dolárov za doživotnú licenciu za prêmiové funkcie


Tieto softvéry na stiahnutie video sú len niektoré z mnohých dostupných na internete. Pri ver softvéru na stiahnutie videí por ste mali vždy skontrolovať jeho funkcie, recnzie, licenciu a podporu. Tiež por ste mali rešpektovať práva autorov a poskytovateľov videí a sťahovať len tie videá, ktoré máte povolené.


Zhrnutie a odporúčania




V tomto článku sme vám predstavili tri najpopulárnejšie metódy na sťahovanie videí z internetu: použitie online stahovača video, použitie doplnku prehliadača na stiahnutie videí a použitie softvéru na stiahnutie videí. Každá metóda má svoje výhody a nevýhody, a preto por ste si mali vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a preferenciám.


Ak hľadáte jednoduchý a rýchly spôsob, ako sťahovať videá z internetu bez inštalácie žiadneho softvéru alebo doplnku, môžete použiť online stahovač videí. Ak chcete mať pohodlný a integrovaný spôsob, ako sťahovať videá z internetu priamo z vášho prehliadača, môžete použiť doplnok prehliadača na stiahnutie videí. Ak chcete mať výkonný a funkčný spôsob, ako sťahovať videá z internetu s viacerými možnosťami a funkciami, môžete použiť softvér na stiahnutie videí.


Bez ohľadu na to, ktorú metódu si vyberiete, mali by ste si vždy pamätať na to, že sťahovanie videí z internetu je zodpovednosťou. Mali por ste si vždy overiť, či máte povolenie na sťahovanie videoa od jeho autora alebo poskytovateľa, a rešpektovať ich práva a podmienky používania. Tiež by ste si mali vždy skontrolovať bezpečnosť a dôveryhodnosť nástroja, ktorý používate na sťahovanie videí.


Dúfame, že tento článok vám pomohol pochopiť, ako sťahovať videá z internetu zadarmo. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky k tomuto téme, neváhajte nám napísať do komentárov.Prajeme vám veľa zábavy pri sťahovaní a sledovaní vašich obľúbených videí!


perguntas frequentes




Na záver vám ponúkame niektoré často kladené otázky a odpovede týkajúce sa sťahovania videí z internetu:


Je sťahovanie videí z internetu legálne?




To závisí od toho, odkiaľ sťahujete video aké máte úmysly s ním. Vo všeobecnosti je sťahovanie videí z internetu legal, ak máte povolenie od autora alebo poskytovateľa videa, alebo ak sťahujete video len pre osobnú potrebu alebo vzdelávanie. Ak však sťahujete video bez povolenia alebo s úmyslom ho šíriť, predávať, upravovať alebo inak porušovať práva autora alebo poskytovateľa, potom je to nelegálne a môžete byť stíhaní. Mali por ste si vždy prečítať podmienky používania stránky, z ktorej sťahujete video, a rešpektovať ich.


Aqui está o formato de vídeo kvalita na sťahovanie?




To závisí od toho, aké sú vaše preferencie a potreby. Vo všeobecnosti platí, že čím vyšší je format a kvalita videoa, tým lepší je trabalhoz a zvuk, ale aj tým väčší je subor a tým dlhšie trvá sťahovanie. Niektoré z najbežnejších formátov a kvalít videoa sú:



  • MP4: Je to najpopulárnejší a najuniverzálnejší format videoa, ktorý je kompatibilný s väčšinou zariadení a prehrávačov. Podporuje rôzne kvality videoa, de 144p až po 8K.



  • WEBM: Je to novší a modernejší format videoa, ktorý je ótimizovaný pre webové prehliadače. Ponúka vyššiu kvalitu videoa pri nižšej veľkosti súboru ako MP4. Podporuje rôzne kvality videoa, de 144p para 4K.



  • FLV: Para começar a usar o formato de vídeo, você precisa pré-Adobe Flash Player. Má nižšiu kvalitu videa a nie je kompatibilný s niektorými zariadeniami a prehrávačmi. Podporuje rôzne kvality video, de 240p a 1080p.



  • MP3: Je to najpopulárnejší a najuniverzálnejší formát zvukového súboru, ktorý je kompatibilný s väčšinou zariadení a prehrávačov. Je vhodný na sťahovanie len zvuku z videoa. Podporuje rôzne kvality zvuku, de 64 kbps až po 320 kbps.



Se você quiser comprar um produto de qualidade superior, você pode usar o formato MP4 para WEBM em 720p ou 1080p. Se você quiser escolher um valor menor, você pode usar o formato MP4 ou WEBM em formato 4K ou 8K. Se você quiser baixar o vídeo, você pode usar o formato FLV para MP3 em 240p ou 64 kbps.


Ako upraviť alebo konvertovať stiahnuté video?




Ak chcete upraviť alebo konvertovať stiahnuté video, môžete použiť niektorý z nástrojov, ktoré sme vám odporučili v tomto článku. Niektoré z nich majú zabudované funkcie na úpravu alebo konverziu videoa, ako napríklad Wondershare UniConverter alebo Any Video Converter Ultimate. Se você quiser usar o editor de vídeo on-line, selecione um editor de vídeo off-line, como Windows Movie Maker, iMovie, VLC Media Player, HandBrake ou UniConverter on-line. Tieto nástroje vám umožnia orezať, strihať, zmeniť rýchlosť, pridať titulky, efekty alebo hudbu do vášho videoa, alebo zmeniť jeho formát, kvalitu, rozlíšenie alebo veľkosť.


perguntas frequentes




Na záver vám ponúkame niektoré často kladené otázky a odpovede týkajúce sa sťahovania videí z internetu:


Ako sťahovať videá z YouTube?




O YouTube é uma plataforma popular de vídeos na Internet. Ak chcete sťahovať videá z YouTube, môžete použiť niektorý z nástrojov, ktoré sme vám odporučili v tomto článku. Você pode compartilhar vídeos on-line com SaveFrom.net, fazer download de vídeos com o Video DownloadHelper, software de download de vídeos 4K. Stačí skopírovať URL adresu video z YouTube a vložiť ju do nástroja, ktorý chcete použiť. Potom si môžete vybrať format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať.


Ako sťahovať videá z Facebooku?




Facebook je najpopulárnejšia e najväčšia sociálna sieť na internet. Ak chcete sťahovať videá z Facebooku, môžete použiť niektorý z nástrojov, ktoré sme vám odporučili v tomto článku.Você pode baixar vídeos on-line no Y2mate.com, fazer download de vídeos no Flash Video Downloader ou baixar vídeos de forma suave no Freemake Video Downloader. Stačí skopírovať URL adresu video z Facebooku a vložiť ju do nástroja, ktorý chcete použiť. Potom si môžete vybrať format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať.


Ako sťahovať videá z Vimeo?




Vimeo je jednou z najkvalitnejších a najprofesionálnejších stránok na zdieľanie videí na internet. Ak chcete sťahovať videá z Vimeo, môžete použiť niektorý z nástrojov, ktoré sme vám odporučili v tomto článku. Você pode baixar vídeos on-line como BitDownloader.com, baixar vídeos também como Video Downloader Professional, ou software de download de vídeos como Wondershare UniConverter. URL do endereço de e-mail do Vimeo no site do Vimeo, que pode ser usado. Potom si môžete vybrať format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať.


Ako sťahova ť videá z TikTok?




O TikTok já é um canal popular e popular na internet. Ak chcete sťahovať videá z TikTok, môžete použiť niektorý z nástrojov, ktoré sme vám odporučili v tomto článku. Você pode baixar vídeos on-line com Keepvid.ch, baixar vídeos com FastestTube ou baixar vídeos em 4K Video Downloader. Stačí skopírovať URL adresu videoa z TikTok a vložiť ju do nástroja, ktorý chcete použiť. Potom si môžete vybrať format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať.


Ako sťahovať videá z iných stránok?




Ak chcete sťahovať videá z iných stránok, ktoré sme tu neuviedli, môžete skúsiť použiť niektorý z nástrojov, ktoré sme vám odporučili v tomto článku. Niektoré z nich podporujú stovky alebo tisíce stránok na zdieľanie videoí, ako napríklad SaveFrom.net Helper alebo Any Video Converter Ultimate. URL do endereço de e-mail do endereço de vídeo inej stránky a vložiť ju do nástroja, ktorý chcete použiť. Potom si môžete vybrať format a kvalitu videoa, ktoré chcete sťahovať.


Ak žiadny z nástrojov, ktoré sme vám odporučili, nepodporuje stránku, z ktorej chcete sťahovať video, môžete skúsiť použiť funkciu zachytávania obrazovky. Ide o to, že nahrávate video priamo z obrazovky vášho počítača alebo mobilného zariadenia pomocou špeciálneho softvéru alebo aplikácie. Niektoré z nástrojov, ktoré sme vám odporučili, majú túto funkciu zabudovanú, ako napríklad Wondershare UniConverter alebo YTD Video Downloader & Converter. Se você quiser usar o OBS Studio, selecione um aplicativo online ou offline, também conhecido como OBS Studio, Camtasia como AZ Screen Recorder. 0517a86e26


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page